Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdések, válaszok, beszámolók, tapasztalatok megosztására nyílik itt lehetőség:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eric Pearl interju

(Pásztor Judit, 2011.02.06 10:18)

Kedves Anisha köszönjük szépen...
ez a beszélgetés fenn van a holnap főoldalán is:)

beszélgetés magyarul

(Anisha, 2011.02.05 15:40)

http://kapcsolatteremtogyogyitas.net/interju-eric-pearl-elszivárvány

(márti, 2011.01.25 19:48)

Gyönyörű volt a nyílt nap!Szeretettel köszöntök mindenkit!Egységben az erő! mert Aki vagy Az a Fényre nyíló szépség,az egységet mozgató tudatosság:-)jo ezt együtt megélni!Kívánok mindenkinek boldog teremtést!Áldás:márti

link

(Anisha, 2011.01.22 22:26)

A nyílt napon ígértem, hogy belinkelem, hogy honnan lehet letölteni a könyvet.
Innen:

http://data.hu/get/2432413/DrEricPearlKapcsolatteremtgygyts.o.pdf.html

fényveletek!

Mártitól!

(Judit, 2010.12.09 00:04)

"Kedves!
Nagyon fontosnak érzem h.elmondjam: Ma jöttem rá a táncon.
Ez a kapcsolat t.energia egy élő,lélegző fény ami TERJESZKEDIK,ÁRAMLIK,NÖVEKSZIK. A testemmel mégis kicsit ellenálltam neki! PEDIG az ISTENI LÉNYEMMEL EGYESÜLTEM A KEZELÉSEN!
A LÉNYEG a befogadáson van. MINDEN SEJTÜNK VÁLTOZIK S EZT lehet segíteni úgy ha bele is mozdulunk fizikailag. AZ élet az áramlásról szól, minden mozgásban van. A betegségek java része azért van, mert felhívja a figyelmet arra h. mi mozdulatlanok vagyunk, valamelyik részünk ,beállt".
A kapcsolatteremtő gyógyítás elsősorban az önmagammal lévő kapcsolatra hat s utána a körülöttem lévő dolgokra,emberekre a velük való kapcsolatomra. S merem e megélni ezt a csodát? IGEN !!! puszi:MÁRTI
http://www.youtube.com/watch?v=Umvudfc7EU8"

Távkezelés után

(Judit, 2010.12.06 13:36)

írta Csilla barátnőm:

"Hűha, Juditkám, úgy látszik itt tényleg történt valami, mert nem találom a lumbális gerincproblémámat. Holnap megyek vele a gyógytornászhoz, de ha reggel még idenyomsz nekem egy ilyet, attól tartok, hogy nem fogok tudni panaszkodni. :)

Ja, amúgy a hasi érzés az olyan volt, mint a tolófájások, csak nem annyira éles, de ugyanolyan ellenállhatatlan. És a hasam azóta is „aktív”. nem tudom máshogy fogalmazni, olyan nyomásféle van benne, de nem kellemetlen, csak van.

nagy vagy cicám, köszi! puszi.":)

fényszálak

(Judit, 2010.11.13 20:58)

Nagyon találónak érzem amit Fanni kollégám írt:
"Megterítek - amikor a frekvenciát aktíválom - egy minden finomsággal gazdag asztalt. A betegen múlik, hogy mit vesz el ebből! "

had erősítsem ezt meg Mindenki számára két páciensem hasonló jellegű megélésével, beszámolójával. Mindketten hasonlót láttak, érzékeltek, és tettek.
Azt látták, mintha valami fényszálak lógtak volna körülöttük, mint egy rojtfüggöny, és Ők sétáltak ezek között a szálfüggönyök között, és válogattak le belőle maguk számára szálakat. Az egyikőjük még azt is érzékelte, hogy belőle is mentek, futottak ki fényszálak, azok távoztak, és helyükbe, cserébe válogatott az új szálakból.
Ez két egymástól teljesen független eset volt, az egyik még 2 hónapja egy távkezelés, a másik pár hete, élőben. Szóval valóban így működik, működhet talán azok számára akik látják is, és tudatosan tudnak benne lenni a kezelés alatt a folyamatban...

http://www.delfintrening.hu/

(Judit, 2010.11.13 20:54)

részlet egy kedves kollégám írásából:

"Mindent a tudatunkkal teremtünk. Hogy mit, meghatározza a rezgésszintünk. A kozmikus törvény, a Vonzás törvénye szerint működik. Minden frekvenciához hozzá tartozik a saját információs mezője. Ott, azt az adást lehet fogni. A tudatos szándékunkkal mi válogatjuk le belőle az információkat. Ez mindenre igaz, életünk minden történésére. Ha betegek vagyunk, vagy ha bármilyen problémát szeretnénk megoldani, azon a rezgésen, ahol ekkor vagyunk, nem tudjuk megoldani. Hiszen ebben a mezőben nincsenek benne a probléma megoldáshoz szükséges információk. Ha tehát meg akarjuk oldani, akkor emelnünk kell a rezgésszintünket, hogy egy magasabb tudatú mezővel kerüljünk kapcsolatba. Csak ebből tudjuk lehívni azt, amire szükségünk van. Ezek az információk lesznek az építőkövei az új teremtésünknek, ami a probléma megoldását hozza a számunkra.

Mit csinálok, amikor a Kapcsolatteremtő Gyógyítást végzek? A Földön az emberiség számára megnyílt, legmagasabb szintű, fény frekvenciát aktíválom. A szándék, amivel a gyógyításra jön a beteg, leválogatja az információkat, amire szüksége van a gyógyulásához. Ezt a következőképpen tudom szimbolizálni. Megterítek - amikor a frekvenciát aktíválom - egy minden finomsággal gazdag asztalt. A betegen múlik, hogy mit vesz el ebből! Az is rajta múlik, hogy mit kezd az elvett táplálékkal. Szabad akarata szerint, milyen gyorsan, hogyan építi be, használja, vagy sem. Emiatt, van akinél szinte azonnal jelentkezik a gyógyítás hatása már a fizikai szinten is, pedig még be sem fejeztem a harmadik kezelést. Hosszabb folyamat, amikor a gyógyulásnak gondolati (hitrendszer), érzelmi akadályai vannak, akkor ezek a korlátok oldódnak fel szép sorjában. Ennek következményeként az életünk színpadán erőteljes változások következhetnek be, pld a kapcsolatokban. Ahhoz, hogy a gyógyulás létrejöjjön, az okokat meg kell szüntetni és ez sokszor nem kellemes. A gyógyulási folyamat általában maximum hat hónap alatt bekövetkezik. Soha nem kell még egyszer visszajönni többet ezzel a problémával. "

http://www.delfintrening.hu/